tag:blogger.com,1999:blog-2157692369686291504.post2521815743841513822..comments2023-03-11T01:39:43.947-08:00Comments on En toen werd ik (nog eens) mama: Ann blijft vechten tegen de voedselverspillingAnn W.http://www.blogger.com/profile/16951266382688989704noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2157692369686291504.post-80351229106648130552015-01-08T01:46:11.313-08:002015-01-08T01:46:11.313-08:00Ja Barbara, bij ons blijven restjes ook makkelijk ...Ja Barbara, bij ons blijven restjes ook makkelijk langer dan twee dagen liggen hoor :) Ik vind het niet haalbaar om dat zo snel op te eten.<br />Wij hebben eigenlijk voor elk soort voedingsmiddelen een schap in de koelkast: broodbeleg/vlees en restjes/groenten en fruit/en onderaan staat meestal een potje met soep :)<br />De eindjes... Mss zelf croutons van maken voor in de soep?<br />Bedankt! En hoe staat het nog met jouw cafeïneverslaving? :)Ann W.https://www.blogger.com/profile/16951266382688989704noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2157692369686291504.post-22034021067726066432015-01-07T22:06:36.577-08:002015-01-07T22:06:36.577-08:00Wij bewaren restjes makkelijk langer dan twee dage...Wij bewaren restjes makkelijk langer dan twee dagen :-). Ik ga af op geur en kleur. Als het nog kan, eten we het nog. <br />Maar t is soms wel een gok. Je denk "dit kan morgen ook nog" en eet dan vandaag iets waar je meer zin in hebt en dan is het de volgende dag toch ineens slecht... . <br />En we hebben een apart schap in de koelkast voor restjes, valt meer op dan :-). <br />Goed bezig zeg! Met brood zouden we ook nog iets moeten bedenken. Vooral de eindjes. Die worden door niemand echt belieft hier. Barbarahttps://www.blogger.com/profile/15035060797365092632noreply@blogger.com