Ann W. Mogelijk gemaakt door Blogger.
RSS

Over mij

Ik ben Ann, 29 jaar en sinds kort mama van een zoontje Ian. Ik hou van reizen, lezen, schrijven, koken, series en films (als daar tijd voor is, wat bijna voor dit hele lijstje geldt), ecologisch leven, "the hippie lifestyle" (maar dan in mijn eigen moderne jasje) en mijn gezin. Van opleiding ben ik psychotherapeute maar ik begin nu wel te snappen waarom mijn leerkracht Nederlands me tien jaar geleden aanspoorde om in talen verder te gaan. 


Intussen ben ik al vijf jaar aan het schrijven. Ik heb o.a. reisverhalen geschreven voor www.reishonger.nl en www.vakantiewegwijzer.be. Verder ben ik co-auteur van het boek "Toveren met jongeren in woelige tijden", een boek dat gerealiseerd werd door de organisatie TEJO waar ik als jeugdtherapeute actief ben.

Eigenlijk schrijf ik al mijn hele leven. Tekstjes, gedichten, reisverhalen, columns, ... Naast eten en slapen, is het een van mijn basisbehoeften. Het werd dus hoog tijd voor een eigen blog!


Nog enkele foto's:

Dat is mijn gezin


En dit is ons monster
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 reacties:

Lore zei

hé is de bovenste foto toevallig in Budapest?!

Ann W. zei

Hoi Lore, jammer genoeg niet ;) Wel in Den Helder, Nederland.

Annick Verstraete zei

Wauw, psychotherapeute. Ikwildadooook ! Vorige week haalde Bob Cools TEJO trouwens nog aan tijdens de les. Knap wat zij allemaal verwezenlijken.

Ann W. zei

Ik werk heel graag voor TEJO en ben ook trots op wat we doen. Leuk dat ze zo bekend aan het worden zijn :-)
Als je dat graag wilt, moet je ook een therapie-opleiding volgen hé, Annick. Of daar ben je misschien al mee bezig?

Een reactie posten