Ann W. Mogelijk gemaakt door Blogger.
RSS

Over mij

Ik ben Ann (1985), mama van een zoontje Ian (2014) en een dochter Enya (2016). Getrouwd met een man, Ben (1986). We zijn samen sinds 2003 en getrouwd sinds 2009. Tot zover het gestrooi met jaartallen.

Dit ben ik

En dit is mijn gezin

Van opleiding ben ik psychotherapeute maar naast therapie geven, zijn schrijven en reizen mijn passie. Verder hou ik van lezen, koken, Eddie Vedder, series en films (als daar tijd voor is), ecologisch leven, the hippie life style en mijn gezin
Sinds de geboorte van de kleine meid (wat ongeveer gelijk gelopen is met de diagnose autisme bij de grote man) ben ik trouwens fulltime thuisblijfmama. Even geen therapie geven meer voor mij (snif), maar meer tijd om met de kindjes bezig te zijn (yey).

Schrijven doe ik al heel mijn leven, of toch heel lang. Het begon met tekstjes, gedichten, quotes… vooral tijdens mijn puberteit. In 2009 begon mijn online carrière als reisblogster voor de Nederlandse website Reishonger en even later ook voor Vakantiewegwijzer.be. Intussen was ik als jongerentherapeute bij TEJO aan de slag waar ik co-auteur werd van het boek Toveren met Jongeren in Woelige Tijden. Ook schreef ik voor hen een artikel in vaktijdschrift AGORA en startte er mee de nieuwsbrief op. Een tijd waar ik met plezier aan terug denk.

Naast eten en slapen, is schrijven één van mijn basisbehoeften. In 2014 werd het dus hoog tijd voor een eigen blog! (lees meer op over mijn blog)

Sinds de geboorte van mijn dochter blog ik op een lager pitje, maar ben ik wel strenger voor mezelf. Elke post moet een mooi op zichzelf staand artikel zijn en aan een bepaalde kwaliteit voldoen. Intussen ben ik erg trots op mijn blog en alles wat ik hier neerpen. Ik heb mijn weg meer gevonden als mama, als vrouw, maar ook als blogster.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 reacties:

Lore zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Ann W. zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Unknown zei

Wauw, psychotherapeute. Ikwildadooook ! Vorige week haalde Bob Cools TEJO trouwens nog aan tijdens de les. Knap wat zij allemaal verwezenlijken.

Ann W. zei

Ik werk heel graag voor TEJO en ben ook trots op wat we doen. Leuk dat ze zo bekend aan het worden zijn :-)
Als je dat graag wilt, moet je ook een therapie-opleiding volgen hé, Annick. Of daar ben je misschien al mee bezig?

Een reactie posten