Ann W. Mogelijk gemaakt door Blogger.
RSS

De mooiste fotomomenten van januari

"De tijd gaat snel voorbij," hoor je vaak zeggen. Vanaf een bepaalde leeftijd is dat effectief zo. Ik denk van zodra je een baan en een eigen stekje hebt. Dan heb je de handen lekker vol. Wanneer daar nog eens kinderen bij komen, gaat de tijd eens zo snel. Dan heb je de handen overvol. Intussen is de eerste maand van het nieuwe jaar weeral ten einde. Ook al vliegt de tijd, er gebeurt ook heel wat. Zeker als je door de foto's van de afgelopen maand begint te neuzen. En met een baby in huis zijn dat er een hoop! 

Wat leert hij snel bij
Deze maand is de kleine man negen maanden oud geworden. (Pff, negen maand al.) De vooruitgang die een baby op korte tijd maakt, is zo mooi om te zien. Mijn man is altijd twee weken weg voor zijn werk en tijdens die twee weken mist hij onvermijdelijk een kleine mijlpaal. (Gelukkig mist hij er even veel niet.) In het begin van januari waren we zo trots dat ons ventje goed zelfstandig recht bleef zitten. Voor het eerst kon hij in een kinderstoel op restaurant (veilig) mee aan tafel schuiven. Een week later vind ik hem twee meter van zijn speelmat, stralend dat hij zich helemaal alleen tot daar heeft kunnen verplaatsen. En kruipen? In februari dan?Familie
Jullie weten dat we deze maand naar de China Light Zoo in Antwerpen zijn geweest. Niet alleen mijn kleine en mijn grote man waren aanwezig, ook de meter was van de partij. Tegenwoordig leiden we allemaal drukke levens. Toch vind ik het belangrijk om goede familie regelmatig te zien. Tijd moet je af en toe maken voor elkaar. Ik hoop dat ons ventje op deze manier een fijne band met zijn grootouders, meter en peter kan opbouwen. Foto's zoals deze koester ik enorm.


En het sneeuwt... weeral
Stiekem moet ik toegeven dat ik van sneeuw houd. De winter is best een triestig seizoen. Alles is zo kaal en grijs. Het is koud en regelmatig bewolkt. Maar als er sneeuw ligt, ziet het landschap er een beetje magisch uit. 


De kleine man was er echter niet zo van onder de indruk.


Bedankt
Een karweitje dat ik eindeloos heb uitgesteld: het maken van bedankkaarten voor iedereen die op babybezoek is geweest, een cadeau heeft gegeven of zijn wensen heeft overgebracht. Het werd hoog tijd om er werk van te maken en deze maand is het me eindelijk gelukt! Punt voor mezelf. De bedankkaarten zijn besteld en afgehaald. Nu nog een persoonlijke boodschap voor iedereen op de achterzijde schrijven. (Ik heb mezelf iets aangedaan. Misschien toch blanco versturen?) Oh ja, spoiler alert voor alle vrienden en familie die er eentje in de bus gaan krijgen. Sla de volgende foto misschien even over.De winnaar
De mooiste foto van deze maand is deze van de kleine man op zijn speelmat. Je weet dat ik af en toe kan verdrinken in zijn blauwe ogen en deze week was het weer zo ver. Op dat moment zag ik de liefde die ik voor hem voel, weerspiegelt in zijn blik. (Nu we terug iets beter beginnen te slapen, kan ik weer helemaal verliefd op hem worden!)Ik kan alleen maar afsluiten met een gezonde nieuwsgierigheid naar wat februari in petto heeft en een hoop goesting in het leven. Ik wens jullie allemaal hetzelfde toe!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 reacties:

Miss Milla at Home zei

Hallo, ik heb net je blog 'ontdekt' via de Mama Blogs. Ik vind het erg leuk, dus volg je nu! Groetjes, Miss Milla

Ann W. zei

Super Miss Milla! Erg fijn om te horen :-) En welkom :-)

Nicole Orriƫns zei

Wat een schatje zeg! Mooie foto's!

Huisvlijt

Ann W. zei

Dankjewel Nicole! :-)

Een reactie posten