Ann W. Mogelijk gemaakt door Blogger.
RSS

Vier kleurrijke beelden

Het zijn sombere dagen. Bewolkt, koud, regenachtig en snel donker. En alles is zo grijs. Maar als je er voor open staat, vind je toch veel kleur in je omgeving. Deze beelden hebben mij de afgelopen week opgefleurd.


1. Vrijdag kwam ik op weg naar mijn vrijwilligerswerk een rode Volkswagen T2 tegen. Het was een grijze, miezerige dag waardoor deze schitterende bus nog meer in het oog sprong. Mijn man en ik hebben ook een T2 (alleen nog niet zo mooi opgemaakt) en zijn grote liefhebbers. Ze toverde alvast meteen een lach op mijn gezicht. Net zoals onze eigen bus dat telkens weer doet. (Lees ook: The Magic Bus)

2. Bijna drie jaar geleden hebben mijn wederhelft en ik ons huis gekocht. De tuin is altijd een van de hoofdredenen geweest om voor dit stekje te kiezen. Er staan heel wat mooie planten in en elk seizoen hebben we bloemen en/of kleur in onze kleine oase. Elk jaar ontdek ik nog nieuwe planten, zoals dit paars exemplaar dat vorige week trots tussen de kale struiken pronkte.

3. Een paar dagen geleden was ik onze kleine man aan het verschonen toen het daglicht zijn helderblauwe ogen deed oplichten. Hij had het de afgelopen week wat moeilijker (slechter inslapen, meer zeuren, slechter eten), maar op dat moment was dat allemaal weer even vergeten.

4. De herfst loopt ten einde en de meeste blaadjes zijn intussen hun mooie kleur verloren. (Tenzij je van bruin houdt.) Dankzij de zachte temperaturen van de afgelopen maanden, begon de laatste boom pas eind november zijn bladeren te verliezen. Hierdoor kunnen we nu nog steeds een beetje genieten van de geel-oranje-rode bladerpracht die zo eigen is aan dit seizoen. 


Laat nu die witte, winterse sneeuwlandschappen maar komen!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

Barbara zei

Prachtige foto's Ann!

Ann W. zei

Bedankt Barbara :) Ben er zelf ook wel trots op :)

Een reactie posten