Ann W. Mogelijk gemaakt door Blogger.
RSS

Mijn brief aan de Sint

Het is bijna Sinterklaas en als je ouder geworden bent, beleef je dat plots weer met die hernieuwde kinderlijke magie. We (lees: ik) zijn al dagen "Dag Sinterklaasje" aan het zien, de baby heeft gisteren nog op de schoot van de Sint gezeten (gewoon omdat mama dat leuk zou vinden, want geef nu toe, zelf heeft hij daar nog geen snars aan) en vrijdag zal ook ik mijn schoentje zetten. Met deze brief :-)


Beste Sint,

Om speelgoed te vragen ben ik intussen een beetje oud geworden, maar ik heb wel een paar wensen voor het komende jaar waar u altijd rekening mee mag houden.

Het is een goed jaar geweest, Sint. Al bij al. Ian is geboren en ik moet toegeven dat dat niet altijd even simpel was, of mooi en magisch zoals iedereen beweerde. Hij dronk niet goed, sliep slecht, ... maar aangezien u overal een oogje in het zeil houdt, zal u dit vast allemaal al weten. Vooral het slecht slapen doet iets met een mens. Je bent niet de beste versie van jezelf en je verstand lijkt nog de grootte van een pindanoot. Ook niet fijn voor mijn partner, want ik was zelfs niet in staat om een deftig gesprek met hem te voeren. Dus wil ik u om te beginnen bedanken om mij een man te geven die deze periode voor mij wou doorstaan en mij graag is blijven zien, ondanks de mindere momenten.

In 2015 zou ik graag hebben dat dit zo blijft. Mijn man en ik zijn al en tijdje samen en alles gaat nu goed. Maar we zijn op een punt in ons leven gekomen dat de eerste bevriende koppels uit elkaar beginnen te gaan. Dat doet een mens nadenken. Eigenlijk kan ik alleen maar wensen en hopen dat mijn man en ik altijd de liefde van vandaag blijven voelen voor elkaar. En een beetje overeen blijven komen. Wat minder vaak ruzie mag altijd wel.

Verder wens ik een tweede baby. Maar graag eentje dat niet te vroeg geboren wordt, gezond is, na een korte tijd al doorslaapt en meteen goed van de borst drinkt. Ook liefst zo vrolijk en snel tevreden als onze eerste spruit. Oja, en eentje dat zowel graag groente- als fruitpap eet. Het perfecte kind dus. Kan u dat even regelen voor mij? Dank u!
En als ik terug zwanger ben, zou ik daar graag niets van voelen. Geen pijn, nooit misselijk, veel kunnen eten zonder veel bij te komen. U ziet, ik ben zeker niet veeleisend of onrealistisch.

Als laatste zou ik graag hebben dat iedereen in en rond ons gezin, dichte vrienden en familie, gezond blijft. Graag geen kanker of andere erge ziektes. Maar niet alleen lichamelijk gezond, ik zou het fijn vinden als iedereen zich ook mentaal goed voelt. Heel belangrijk!


Oja, bijna vergeten, de baby heeft nog steeds een kaal plekje op de achterkant van zijn hoofd, kan u daar misschien wat haar laten groeien? 

En kan u me dan meteen een cupmaatje bijgeven? Want na de borstvoeding schiet er niet veel van over.

Ziezo Sint. Ik zal morgen alvast mijn schoen zetten met deze brief, dan kan u hem meenemen en als u het komende jaar de tijd vindt, mag u altijd een van (liefst al) mijn wensen vervullen.

Liefs,


Het braafste kind. En jij, wat zou jij zoal vragen? :-)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Een reactie posten